سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات این سرزمین لذت ببرید.
لحظات خوشی را برای شما آرزومندم

املت مرغ


parswebserver.com


parswebserver.com

بازدید : 770
نویسنده : ali
تاریخ : ۱۳۹۴/۰۵/۱۰

املت مرغ

در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه املت مرغ را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 املت مرغ

املت ها بسیار متنوع و مقوی هستن ولی متاسفانه در جامعه ما ، فقط یک یا دو نمونه از آن شناخته شده هست. سعی می کنیم در آینده شما رو با انواع مختلف املت ها آشنا کنیم چون این غذای مغذی به سرعت آماده می شه و بسیاری دنبال چنین غذاهای فوری هستن. در اینجا آکاایران طرز تهیه املت مرغ را برای شما آماده کرده است.

 

مواد لازم :

تخم مرغ  :  ۹ عدد
گوشت مرغ  :  ۱۵۰ گرم
کالباس  :  ۱۵۰ گرم
قارچ  :  ۱۵۰ گرم
خامه  :  ۱۵۰ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری

 

طرز پخت:

برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و می زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می ریزیم و به هم می زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی متر باشد روی آتش می گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می ریزیم به طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به دقت لوله می کنیم.
با ۹ عدد تخم مرغ سه عدد املت ساده مطابق دستور فوق تهیه می کنیم و یک پیمانه مرغ پخته شده خرد شده با نصف پیمانه کالباس یا ژامبون خرد شده و نصف پیمانه قارچ خرد شده سرخ شده را با ۱۵۰ گرم خامه و کمی نمک و فلفل مخلوط می نمائیم و این مواد را سه قسمت مساوی کرده و لای هر املت یک قسمت از آن را می ریزیم و لوله می نمائیم.

product856807087030

نوش جان

پرتال خبری این سرزمین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عکاسی