سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات این سرزمین لذت ببرید.
لحظات خوشی را برای شما آرزومندم

خورش قیمه با قارچ بدون گوشت


parswebserver.com


parswebserver.com

بازدید : 675
نویسنده : ali
تاریخ : ۱۳۹۴/۰۵/۱۳

خورش قیمه با قارچ بدون گوشت

هنر و مهارت یک آشپز دانا این است که غذا ها را هم سالم بپزد هم لذیذ. اگر شما هم فکر می کنید فقط گوشت غذاها را خوشمزه می کند، قیمه با قارچ را امتحان کنید.

خورش قیمه با قارچ بدون گوشت

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۲۵۰ گرم لپه
  • ۲ ق س روغن ( یا روغن زیتون )
  • ۳۰۰ -۲۵۰ گرم قارچ
  • ۲ ق س رب گوجه فرنگی
  • ۱ پیمانه آب گوشت
  • ۱ ق س زعفران دم کرده
  • ۱ عدد سیب زمینی درشت
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • ۱ ق چ دارچین
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱٫ پیاز را پوست کنده ، نگینی خرد کنید. در قابلمه ای مناسب روغن ریخته، روی حرارت بگذارید و پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک شود.
۲٫ لپه را به پیاز داغ بیفزایید. حالا زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و همراه مواد تفت دهید. یک پیمانه آب یا  اگر رسما گیاهخوار نیستید،آب گوشت را به قابلمه اضافه کرده، در آن را ببندید تا با حرارت ملایم لپه بپزد.
۳٫ قارچ ها را بشویید و اگر درشت بود، به چهار قسمت برش بزنید. قارچ را هم به بقیه مواد بیفزایید.
۴٫ سیب زمینی را خلالی خرد کنید. آنها را در روغن سرخ کنید و کناری بگذارید. وقتی از پخت لپه مطمئن شدید، رب را در مقدار کمی روغن تفت داده و به همراه نمک به خورش بیفزایید.
۵٫ مقداری سیب زمینی سرخ شده را برای تزئین بردارید و بقیه را به خورش اضافه کنید. حالا دارچین و زعفران را هم اضافه کنید تا خورش مزه دار شود.
09675844111385102a
نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عکاسی