سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات این سرزمین لذت ببرید.
لحظات خوشی را برای شما آرزومندم

طرز تهیه خورش ملاقورمه شمالی


parswebserver.com


parswebserver.com

بازدید : 715
نویسنده : ali
تاریخ : ۱۳۹۴/۰۵/۰۴

طرز تهیه خورش ملاقورمه شمالی

طرز تهیه خورش ملاقورمه شمالی یکی از زیباترین و خوشمزه ترین غذاهای شمالی

طرز تهیه خورش ملاقورمه شمالی

سبزی را پاک کنید و بشویید و خرد کنید. بادمجان‌ها را هم پوست بگیرید و نگینی درشت خرد کنید و در آب و نمک قرار دهید.

مواد لازم :
بادمجان : ۱۰ عدد متوسط
گوجه : ۵۰۰ گرم
فلفل، زرد چوبه و دارچین : به اندازه لازم
سبزی ( شامل جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا)  : ۷۰۰ گرم
تخم مرغ : ۵ عدد
سیر : یک بوته
پیاز داغ : ۴ قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
آبغوره : به اندازه لازم .

طرز تهیه :
سبزی را پاک کنید و بشویید و خرد کنید. بادمجان‌ها را هم پوست بگیرید و نگینی درشت خرد کنید و در آب و نمک قرار دهید. بعد از یک ساعت آنها را در آورید و خشک کرده و سرخ کنید.سبزی خرد شده را هم اضافه کرده و آن را هم سرخ کنید. پیاز و سیر و گوجه را هم نگینی خرد و به مواد قبلی اضافه کنید. همه مواد را سرخ کرده و ادویه‌ها را اضافه کنید و آبغوره را روی آنها ریخته و در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد. بعد تخم مرغ‌ها را روی مواد بشکنید و در ظرف را بگذارید و صبر کنید تخم مرغ‌ها کاملا بسته شود کمی نمک روی آنها بپاشید. غذای شما آماده مصرف است.

 

02341922236235102a

نوش جان

پرتال خبری این سرزمین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عکاسی