سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات این سرزمین لذت ببرید.
لحظات خوشی را برای شما آرزومندم

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی


parswebserver.com


parswebserver.com

بازدید : 721
نویسنده : احمد موسوی
تاریخ : ۱۳۹۵/۰۱/۲۴

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

با باقیمانده اسپاگتی دیشب برای ناهار امروز رول بادمجان و اسپاگتی درست کنید اگر از غذای ناهار یا از شب قبل کمی اسپاگتی باقیمانده است، با آن یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز درست کنید؛ غذایی که با یک چشم بر هم زدن آماده می شود. مواد لازم برای رول بادمجان و اسپاگتی : برای 4 نفر

 

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

 

با باقیمانده اسپاگتی دیشب برای ناهار امروز رول بادمجان و اسپاگتی درست کنید
اگر از غذای ناهار یا از شب قبل کمی اسپاگتی باقیمانده است، با آن یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز درست کنید؛ غذایی که با یک چشم بر هم زدن آماده می شود.
مواد لازم برای رول بادمجان و اسپاگتی : برای ۴ نفر

بادمجان بزرگ۲ عدد
 اسپاگتی پخته۲ پیمانه
 سس قرمز ۱/۲ و ۱ پیمانه
 روغن به میزان لازم
پنیر پارمسان رنده شده۱ پیمانه
جعفری خرد شده۲ قاشق سوپخوری
ریحان خرد شده۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتونمقداری

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی :
بادمجان‌ها را خوب بشویید، سپس با یک چاقوی تمیز پوست روی بادمجان را بگیرید. سر بادمجان را جدا کنید. حالا بادمجان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.مقداری روغن داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا ورقه های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید. دقت کنید که دو طرف ورقه ها باید خوب سرخ شوند.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در یک ظرف اسپاگتی پخته را با سس قرمز مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

حال رول‌ها را آماده کنید، بدین صورت که روی هر کدام از تکه‌های بادمجان مقداری اسپاگتی بریزید، سپس روی آنها ۱ قاشق سوپخوری پنیر رنده شده بریزید. بادمجان‌ها را به دقت لوله کنید. به کمک خلال دندان رول ها را محکم کنید. رول ها را داخل سینی فر بچینید. مقداری پنیر روی هرکدام از رول ها بریزید. سینی را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه داخل فر قرار دهید.

بعد از آنکه رول ها را از فر درآوردید، مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و با جعفری و ریحان تازه سرو کنید

 

منبع : بیتوته

پرتال خبری این سرزمین

 

بادمجان

رول بادمجان

غذا 

اشپزی

اموزش اشپزی 

طرز تهیه خوراک مرغ 

طرز تهیه مرغ لیمویی

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقا

طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

 

سالاد نان و دانه های سویا

  • طرز تهیه جوجه ترش و شیرین
  • طرز تهیه خورش بامیه
  • طرز تهیه خورش فسنجان
  • طرز تهیه ذرت مکزیکی
  • طرز تهیه كوفته گشنيز

كيك مرغ و گردو

  • دستور پخت کیک اسفنجی
  • کرم پفی مخصوص تزئین کیک ها

انوع غذا

انواع غذاها

عنواع کیک

انواع خورشت

انواع میگو 

انواع برنج 

غذای ایرانی 

غذای چینی

غذای خارجی

غذای نوزاد 

دم کرده

سوپ

اسپاگتی

انواع اسپاگتی

وستر اسپاگتی

.ماکارانی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عکاسی