سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات این سرزمین لذت ببرید.
لحظات خوشی را برای شما آرزومندم

طرز تهیه مرغ لیمویی


parswebserver.com


parswebserver.com

بازدید : 750
نویسنده : احمد موسوی
تاریخ : ۱۳۹۵/۰۱/۲۴

طرز تهیه مرغ لیمویی

برای تهیه مرغ لیمویی، بهتر است تکه های مرغ ران یا بال مرغ باشند مواد لازم برای مرغ لیمویی

 

طرز تهیه مرغ لیمویی

 

برای تهیه مرغ لیمویی، بهتر است تکه های مرغ ران یا بال مرغ باشند
مواد لازم برای مرغ لیمویی :

* تکه های مرغ ۱/۵ تا ۲ کیلوگرم
 خلال پوست لیمو ۴ قاشق چایخوری
 عصاره لیموترش یک سوم فنجان
سیر له شده۲ حبه
آویشن تازه خرد شده (یا دو قاشق چایخوری آویشن خشک)۲ قاشق غذاخوری
رزماری تازه خرد شده (یا نصف قاشق چایخوری رزماری خشک)۲ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
کره ذوب شده۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
تکه های لیموبرای تزیین

* تکه های مرغ (ترجیحا ران و بال مرغ)، با پوست و استخوان (چربی های اضافه را دور بریزید)
طرز تهیه مرغ لیمویی :
آب لیمو، خلال پوست لیمو، آویشن، رزماری، نمک و فلفل را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید.

با یک چاقوی تیز برش های ۱٫۵ سانتیمتری داخل مرغ ها ایجاد کنید تا مایعی که در مرحله اول تهیه کرده ایم به خوبی در آن نفوذ کند.

تکه های مرغ را کاسه ریخته و خوب بچرخانید. بعد کاسه را برای یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید.

 

روی مرغ ها برشی ایجاد کنید و آن ها را داخل سسی که آماده کرده اید دو ساعت در یخچال قرار بدهید
فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. مرغ ها را از داخل مایع بیرون آورده و در یک ردیف داخل سینی فر بچینید، طوری که قسمت پوست آن به سمت بالا باشد. مایع را نگه دارید. با استفاده از یک برس مخصوص آشپزی، کره را روی تکه های مرغ بمالید.

 

مرغ ها را درون سینی فر قرار بدهید و با برس کره آب شده روی آن بزنید
به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه مرغ ها را داخل فر گذاشته تا پوست آنها قهوه ای رنگ شده و عصاره اش خارج شود. در میانه ی این زمان یعنی ۲۰ دقیقه بعد از پخت مقدار از مایعی که در مرحله اول آماده کرده و مرغ را در آن خواباندیم را به آرامی روی هر تکه مرغ بریزید و درب فر را بسته تا پخت ادامه پیدا کند.

با توجه به سایز سینه ی مرغی که استفاده می کنید، باید بدانید که آنها قبل از ران مرغ می پزند، پس اگر ترکیبی از تکه های مرغ را استفاده می کنید، به خاطر داشته باشید که سینه مرغ را قبل از تکه های دیگر از فر خارج کنید.

 

بعد از اینکه مرغ ها را از فر بیرون آوردید، یک فویل روی آن قرار داده و ده دقیقه صبر کنید
بعد از اینکه مرغ ها را از فر بیرون آوردید، یک فویل روی آن قرار داده و ده دقیقه صبر کنید.
بعد عصاره ی خارج شده از آنها را داخل ظرف سرو ریخته و مرغ ها را روی آنها قرار دهید.

این غذا را می توانید با برنج، پوره سیب زمینی یا پاستا سرو کنید.

 

منبع : بیتوته

پرتال خبری این سرزمین

 

مرغ

غذا 

اشپزی

اموزش اشپزی 

طرز تهیه خوراک مرغ 

طرز تهیه مرغ لیمویی

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقا

طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

 

سالاد نان و دانه های سویا

  • طرز تهیه جوجه ترش و شیرین
  • طرز تهیه خورش بامیه
  • طرز تهیه خورش فسنجان
  • طرز تهیه ذرت مکزیکی
  • طرز تهیه كوفته گشنيز

كيك مرغ و گردو

  • دستور پخت کیک اسفنجی
  • کرم پفی مخصوص تزئین کیک ها

انوع غذا

انواع غذاها

عنواع کیک

انواع خورشت

انواع میگو 

انواع برنج 

غذای ایرانی 

غذای چینی

غذای خارجی

غذای نوزاد 

دم کرده

سوپ

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عکاسی