سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات این سرزمین لذت ببرید.
لحظات خوشی را برای شما آرزومندم

طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال مخصوص شب چهارشنبه سوری


parswebserver.com


parswebserver.com

بازدید : 788
نویسنده : احمد موسوی
تاریخ : ۱۳۹۵/۰۱/۲۴

طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال مخصوص شب چهارشنبه سوری

هویج پلو با خلال پوست پرتقال یکی از غذاهای مناسب شب چهارشنبه سوری است مواد لازم برای هویج پلو با خلال پوست پرتقال : برای 2 نفر

طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال مخصوص شب چهارشنبه سوری

 

هویج پلو با خلال پوست پرتقال یکی از غذاهای مناسب شب چهارشنبه سوری است

مواد لازم برای هویج پلو با خلال پوست پرتقال : برای ۲ نفر

 برنج۱ پیمانه
 خلال پوست پرتقال یک چهارم پیمانه
 هویج خلال شدهنصف پیمانه
 خلال پستهنصف پیمانه
شکر۱ قاشق مرباخوری
نمک و روغنبه میزان لازم

طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال:

ابتدا آن افرادی که خودشان خلال را درست می کنند که حتما می دانند به چه صورت تلخی آن را بگیرند.

آن افرادی که از لوازم قنادی یا آجیل فروشی ها می گیرند که دیگر لازم نیست بدانند تلخی آن به چه صورت گرفته می شود، زیرا آماده ها تلخیش گرفته شده است .

من در اینجا از همین آماده ها استفاده کردم که خیلی راحت است، توصیه می کنم شما هم آماده استفاده کنید، اصلا به دردسرش نمی ارزد!

اول خلال پوست پرتقال ها را یک کمی آب بکشید ( تا گرد و خاک احتمالی آن گرفته شود ) بعد بگذارید با آب بجوشد.

حدود نیم ساعت کافی است، البته بستگی به خلال های شما هم دارد، بعد از ۱۵ دقیقه امتحان کنید، یک دانه اش را بخورید ببینید سفتی آن چه طوری است، نباید زیاد سفت باشد و در هنگام خوردن سفتی آن را زیاد حس کنید، خیلی نرم شود.

 

خلال پوست پرتقال ها را آب بکشید بعد بگذارید با آب بجوشد
آخرهای جوشیدن که بود ۱ قاشق شکری که داشتید را داخل آن بریزید، نگران نباشید، شیرین نمی شود، فقط برای این است که اگر یک کمی هم تلخی داشته باشه، داخل برنج که می رود خودش را نشان ندهد.

سپس خلال ها را آبکشی کنید.

حالا برنج را بگذارید بجوشد، همین زمان که برنج دارد می جوشد، شما هویج ها را تفت بدهید، آن قدر تفت بدهید که بافت آن نرم شود و زیاد زیرِ دندان قیریچ قیریچ نکند.

من همیشه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت می دهم، آخرهای تفت که شد خلال پوست پرتقال ها را به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت بدهید و آخر هم خلال پسته ها را به آن اضافه کنید.

 

خلال پوست پرتقال را تفت بدهید و سپس هویج و در آخر خلال پسته را اضافه کنید و تفت بدهید

بعد که برنج را آبکش کردید، ته قابلمه هرچی دوست دارید برای ته دیگ بگذارید ( سیب زمینی، نان، تست، کلم و … )

یک سوم برنج را بریزید در قابلمه و نصف هویج ها را بریزید روی آن، بعد یک سوم دیگر برنج را بریزید روی آن و بقیه ی هویج ها را بریزید روی آن و آخر هم بقیه برنج ها را اضافه کنید و طبق معمولِ همه ی برنج ها آن را دم کنید.

وقتی که آماده شد یک تکه کوچک کره بریزید روی آن و هم بزنید تا خوش رنگ و خوش بو شود. چون این پلو هویج و پرتقال دارد، اگر شفاف شود خیلی قشنگ و مهمان پسند می شود، پس کره یا روغن را حتما بریزید.

 

منبع : بیتوته

پرتال خبری این سرزمین

برنج 

پلو 

انوواع پلو 

انواع پلوی ایرانی 

پلوپز

انواع لوبیا پلو

پلو با مرغ 

ماهی پلو 

پرتقال 

رپوست پرتقال 

فواید پوست پرتقال 

هویج 

هویج پلو 

هویج پلو با پست پرتقال

طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال

انواع پلو های مخلوط

اموزش اشپزی 

انواع غذای ایرانی

انواع غذای خارجی

غذای ترش ایرانی 

انواع غذای دریای 

انواع غذای ترکی 

انواع اش 

انواع سوپ

اش تهرانی

اش ترکی 

بادمجان

رول بادمجان

غذا 

اشپزی

اموزش اشپزی 

طرز تهیه خوراک مرغ 

طرز تهیه مرغ لیمویی

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقا

طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

 

سالاد نان و دانه های سویا

  • طرز تهیه جوجه ترش و شیرین
  • طرز تهیه خورش بامیه
  • طرز تهیه خورش فسنجان
  • طرز تهیه ذرت مکزیکی
  • طرز تهیه كوفته گشنيز

كيك مرغ و گردو

  • دستور پخت کیک اسفنجی
  • کرم پفی مخصوص تزئین کیک ها

انوع غذا

انواع غذاها

عنواع کیک

انواع خورشت

انواع میگو 

انواع برنج 

غذای ایرانی 

غذای چینی

غذای خارجی

غذای نوزاد 

دم کرده

سوپ

اسپاگتی

انواع اسپاگتی

وستر اسپاگتی

.ماکارانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عکاسی